Hvilken vandvarmer skal jeg vælge?

 
Vandvarmere og størrelse?varmeplade til høns ø25
Hvilken vandvarmer skal jeg vælge som passer til vandautomaten?

Vi har 4 forskellige slags vandvarmere ti vandautomaterne typisk till høns, hvor typerne er skridsikre varmeplader, varmeplade i Ø20, Ø25 og Ø30 og varme element du putter i vandbeholderen. De 2 første modeller stilles vandautomaten ovenpå og varmepladen afgiver tilpas varme til at holde hønsenes vand frostfrit. Varmeplade til de klassiske vandsiloer, vandautomater eller vandtårne, er det varmepladen som giver det bedste resultat og kan opvarme den største andel vand. Hvis du har en atypisk vandautomat, drikkespand eller tredje løsning, så er varmelegemet mest fleksibelt og kan benyttes til de fleste spande, trug eller drikkespande med nipler.

Varmepladerne til fjerkræet kommer i 3 forskellige størrelser fra Ø20 til Ø30. I skemaet længere nede kan du se hvilke af de vandautomater vi sælger, der passer til hvilken vandvarmer.

Du finder noget af udvalget her: Vandvarmere til høns

VANDAUTOMATVANDVARMER
1,5 Liter plastik vandtårn, f.eks. de grå.Varmeplade – Ø20
3 Liter plastik vandtårnVarmeplade – Ø20
6 Liter plastik vandtårnVarmeplade – Ø25
12 Liter plastik vandautomatVarmeplade – Ø30
Drikkespand til Høns 7 LiterVarmekabel til høns – 4W
Drikkespand til Høns 10 LiterVarmekabel til høns – 4W
Vandautomat til kyllinger 0,6 LiterVarmeplade til Høns – Ø20

Er du stadig i tvivl om hvilken vandvarmer du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring/SMS på 44109922  eller send os en email: email.

Hvad koster vandvarmere i strøm?

Strømmen til varmepladerne/varmeelementet koster penge og det kan være vigtigt for dig at vide, hvad varmepladen koster at have kørende over en længere periode. Det er dog samtidig vigtigt at huske på, hvor meget arbejde du slipper for, samt at du på denne måde sikrer at dine høns har adgang til vand døgnet rundt. Vand er uanset årstid den vigtigste kilde til hønsenes trivsel og sundhed, så derfor er adgangen til vand lige så vigtig om vinteren!

VANDVARMERWATT24 TIMER30 DAGE
Varmeplade til Høns – Ø2012 Watt0,65kr20 kr
Varmeplade til Høns – Ø2518 Watt0,98 kr30 kr
Varmeplade til Høns – Ø3022 Watt1,2 kr37 kr
Varmekabel4 Watt0,34 kr11 kr

Husk at slukke vandvarmeren når temperaturen sniger sig op over +5 grader igen.